Oszacowanie cenowe szkolenie kulinarne - dania włoskie
Stowarzyszenie Kujawsko-Pomorski Ośrodek Wsparcia Inicjatyw Pozarządowych „Tłok” z siedzibą w Toruniu, zwane dalej Szacującym, zaprasza do składania wyceny w świadczenia usług organizacji i przeprowadzenia szkoleń zawodowych dla uczestników w projekcie „OWES TŁOK” realizowanym w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Kujawsko-Pomorskiego na lata 2014-2020.
Postępowanie o udzielenie zamówienia poprzedzone jest oszacowaniem wartości zamówienia aktualnych cen na rynku zamawianych usług. Przedmiotowe zapytanie nie stanowi podstawy do zawarcia umowy w sprawie udzielenia zamówienia, jest natomiast źródłem informacji nt. aktualnych cen rynku.
- Data ogłoszenia: 26.04.2019 r.
- Szacujący:
Nazwa: Stowarzyszenie Kujawsko-Pomorski Ośrodek Wsparcia Inicjatyw Pozarządowych „Tłok”
NIP: 956 21 46 357, REGON 340028363
Osoba uprawniona do kontaktu z Oferentami i udzielania wyjaśnień: Ewa Kwiesielewicz-Szyszka
- Przedmiot zamówienia:
Usługi szkolenia zawodowego (kod 80530000-8)
- Opis przedmiotu zamówienia:
Przedmiotem niniejszego postępowania jest oszacowanie cenowe Wykonawców organizujących i przeprowadzających szkolenia kulinarnego z przygotowania dań włoskich w którym weźmie udział 2 os.
Szkolenie odbędzie się w Fundacji Toskania Kociewska w Bochlinie (powiat świecki woj. kujawsko-pomorskiego). Uczestnicy są pomocnikami kuchennymi. Celem szkolenia jest przygotowanie ich do przyrządzania dań z kuchni włoskiej. Program szkolenia powinien obejmować min. 30 godzin.
Wykonawca zobowiązany jest podać w treści maila stawkę brutto usługi dla 1 osoby za cały cykl szkoleniowy – cena……. zł. Wykonawca powinien podać liczbę godzin szkolenia i program.
- Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia:
Uczestnicy powinni zdobyć wiedzę i umiejętności z zakresu przygotowania następujących dań.
Przystawka- Quiche (Torta Pasqualina)
Główne- Gnocchi di patate al pomodoro e basilico
Deser- Panna cotta
Przystawka- Insalata Caprese
Główne- Tagliatelle al ragu
Deser- Tiramisu
Przystawka- Flan di verdure
Główne- Saltimbocca alla romana
Deser- Torta di pane al cioccolato
Przystawka- Uovo poché
Główne- Ravioli di magro
Deser- Torta di ricotta al limone
Oferent powinien załączyć program szkolenia.
- Termin składania propozycji ofert do 30.04.2018 r.
- Sposób składania ofert w jeden ze wskazanych sposobów:
- wersja elektroniczna (z podaniem nr szkolenia/kursu i stawką brutto) na adres mailowy zapytania.owes@tlok.p
Oszacowanie_cenowe_KURS_KULINARNY_KUCHNIA_WLOSKA.pdf |