tel. 500 127 355
e-mail: biuro@tlok.pl

Oszacowanie cenowe szkolenie kulinarne - dania włoskie

Stowarzyszenie Kujawsko-Pomorski Ośrodek Wsparcia Inicjatyw Pozarządowych „Tłok” z siedzibą w Toruniu, zwane dalej Szacującym, zaprasza do składania wyceny w świadczenia usług organizacji i przeprowadzenia szkoleń zawodowych dla uczestników w projekcie „OWES TŁOK” realizowanym w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Kujawsko-Pomorskiego na lata 2014-2020.

 

Postępowanie o udzielenie zamówienia poprzedzone jest oszacowaniem wartości zamówienia aktualnych cen na rynku zamawianych usług. Przedmiotowe zapytanie nie stanowi podstawy do zawarcia umowy w sprawie udzielenia zamówienia, jest natomiast źródłem informacji nt. aktualnych cen rynku.

 

  1. Data ogłoszenia: 26.04.2019 r.
  2. Szacujący: 

Nazwa: Stowarzyszenie Kujawsko-Pomorski Ośrodek Wsparcia Inicjatyw Pozarządowych „Tłok”

NIP: 956 21 46 357, REGON 340028363

Osoba uprawniona do kontaktu z Oferentami i udzielania wyjaśnień: Ewa Kwiesielewicz-Szyszka

 

  1. Przedmiot zamówienia:

Usługi szkolenia zawodowego (kod 80530000-8)

  1. Opis przedmiotu zamówienia:

Przedmiotem niniejszego postępowania jest oszacowanie cenowe Wykonawców organizujących i przeprowadzających szkolenia kulinarnego z przygotowania dań włoskich w którym weźmie udział 2 os.

Szkolenie odbędzie się w Fundacji Toskania Kociewska w Bochlinie (powiat świecki woj. kujawsko-pomorskiego). Uczestnicy są pomocnikami kuchennymi. Celem szkolenia jest przygotowanie ich do przyrządzania dań z kuchni włoskiej. Program szkolenia powinien obejmować min. 30 godzin.

 

Wykonawca zobowiązany jest podać w treści maila stawkę brutto usługi dla 1 osoby za cały cykl szkoleniowy – cena……. zł. Wykonawca powinien podać liczbę godzin szkolenia i program.

 

  1. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia:

Uczestnicy powinni zdobyć wiedzę i umiejętności z zakresu przygotowania następujących dań.

 

Przystawka- Quiche (Torta Pasqualina)

Główne- Gnocchi di patate al pomodoro  e basilico

Deser- Panna cotta

Przystawka- Insalata Caprese

Główne- Tagliatelle al ragu

Deser- Tiramisu

Przystawka- Flan  di verdure

Główne- Saltimbocca alla romana

Deser- Torta di pane al cioccolato

Przystawka- Uovo poché

Główne- Ravioli di magro

Deser- Torta di ricotta al limone

 

Oferent powinien załączyć program szkolenia.

  • Termin składania propozycji ofert do 30.04.2018 r.
  • Sposób składania ofert w jeden ze wskazanych sposobów:
  • wersja elektroniczna (z podaniem nr szkolenia/kursu i stawką brutto) na adres mailowy zapytania.owes@tlok.p

 

 

pdfOszacowanie_cenowe_KURS_KULINARNY_KUCHNIA_WLOSKA.pdf

PYTANIE DO DORADCY

KALENDARIUM

marzec 2024
powtśrczptsond
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

NEWSLETTER

 

PROJEKTY